Husk søknadsfrist 1.desember for enkeltemner innenfor Bedriftsøkonomi, Ledelse og Prosjektledelse

Studenter%20ute

For semesteret høst 2015 tilbyr Nord-Troms Studiesenter i samarbeid med UiT Handelshøgskolen, Campus Alta, fem nettbaserte emner du fortsatt kan søke på!

Viktig: Denne gangen kan du melde interesse om å delta på Nord-Troms modellen allerede i søkerweb, les mer i selve artikkelen. 


Når du søker på ett eller flere av disse emnene, så har hvert enkelt emne et merknadsfelt i søkerweb, her skriver du at du ønsker å bli kontaktet av Nord-Troms Studiesenter, og UiT vil da videreformidle din kontaktinformasjon til oss, slik at vi får satt deg opp på Nord-Troms modellen!
 
Klikk her for å få oversikt over alle enkeltemner, eller klikk på studiene under for å komme til hvert enkelt delemne.
 
 
 
 
 
 
 
Næringslivet i Nord-Troms har ofte etterspurt kurs og utdanning innenfor økonomi, administrasjon og ledelse, og de fem emnene som tilbys her er alle på 10 studiepoeng, har oppstart til våren og går over ett semester.
Emnene kan tas enkeltvis eller innpasses i årsstudium Bedriftsøkonomi, årsstudium Ledelse og Prosjektledelse og følges opp med oppstartsamling, veiledning, og eventuell lokal eksamen (Nord-Troms modellen)
 
 
«Markedsføring» inngår i både ledelse og bedriftsøkonomi, «prosjektledelse videregående» inngår i både prosjektledelse og ledelse.
Klikk på emnene ovenfor for mere informasjon om innhold og hvordan du søker.
 

SAMARBEIDSPARTNERE