Dagskurs i styrearbeid

Styreguiden oms 2017-2.1.indd

Vi inviterer til dagskurs i styrearbeid onsdag 5. september 2018 i Sørkjosen.

Kurset har fokus på følgende temaer:

  • Styrets ansvar, oppgaver og plikter
  • Styrets erstatningsansvar
  • Styremøter – praktisk gjennomgang
  • Styreinstruks
  • Styrets sammensetning, kapasitet, kompetanse og evaluering
  • Hvordan få det verdiskapende styre?
  • Strategiprosessen i styret
  • Årsmøte
  • Økonomi og administrasjon
  • Styretesten

 

Deltakeravgift: kr. 3.250 inkluderer kaffe/te, frukt og varm lunsj.

Påmeldingsfrist 5. september
Påmeldingen er bindene og det er et begrenset antall deltagere. Kurset gjennomføres under forutsetning av et minimum antall deltagere.

Kursholder er Vidar Andersen, partner i ConceptaPartner AS. Han er diplomøkonom fra BI med spesialisering innenfor økonomi, regnskap og skatt. Han har bred erfaring innen styreverv og rådgivning i SMB-bedrifter, og holder kurs innenfor styrearbeid og økonomi for en rekke kursarrangører over hele landet. Vidar er medforfatter av bøkene Styreguiden og Styrearbeid på 1-2-3, med et totalt opplag på 25.000. 4. utgave av styreguiden, som også inneholder svært praktiske elektroniske maler for styredokumenter, tilbys  kursets deltakere til kr. 600 + porto/frakt (ordinær pris er kr. 1.498). 
Det utstedes et kursbevis til alle deltakere som gjennomfører kurset.

Styreguiden oms 2017-2.1.inddSTYREGUIDEN ER EN PRAKTISK STYREHÅNDBOK PÅ 270 SIDER MED ELEKTRONISKE MALER FOR STYREDOKUMENTER

Styreguiden foreligger nå i en oppdatert 4. utgaver i et totalt opplag på over 15.000 eksemplarer. Forfatteren har også skrevet Styrearbeid på 1-2-3 i et totalt opplag på 8.000 eksemplarer. Styreguiden er alt du trenger i styrearbeidet. Styreguiden er spesielt rettet mot personer som sitter i styrer i dag, og som gjerne vil tilegne seg kunnskap og kompetanse om hvordan de kan øke profesjonaliteten i styret og få bedre og mer effektive styremøter. Boken passer også for personer som ikke har styreverv, men som ønsker å lære om styrets formelle og praktiske sider og oppgaver. Boken skal være mest mulig brukervennlig, og det skal være lett å finne frem til forslag til dokumenter og maler for generalforsamlingen, styret og administrasjonen. Nytt for denne utgaven er at dokumentmaler kan lastes ned, noe som vil lette og effektivisere det daglige styrearbeidet vesentlig. Som del av boken vil et stort utvalg av maler være tilgjengelig enten du trenger en mal til for eksempel til innkalling til generalforsamling eller protokoll til styremøte.

 

 

 

 


PÅMELDING

[FORM HAS BEEN REMOVED]

SAMARBEIDSPARTNERE