Nord-Troms Studiesenter

Telefon:
Telefaks:
Epost:

77 77 05 87 - 970 39 938
77 77 05 71
post@ntss.no

velkommen 2 
 VELKOMMEN TIL NORD-TROMS STUDIESENTER
 
Har du lyst til å studere?
Har din virksomhet eller bedrift behov for kompetanse?
 
Om du er skråsikker på hva du vil, eller ganske usikker på om det i det hele tatt går an å få det til, så ta en titt på våre sider.
 
Har du spørsmål om hva som er mulig å studere her i Nord-Troms, eller er du usikker på om du igjen skal bli student, så ta kontakt!
Det gjorde denne gruppa.
 
 
 

GODT NYTT ÅR ! 2015 kommer med nye studier og nye muligheter :)!

Høst 2015 kommer desentralisert bachelor for barnevernspedagog!

Sparebank1’s konjunkturbarometer for 2015

Nytt kurs i februar - førstehjelp ved selvmordsfare

Desentralisert bachelor for barnevernspedagog er et 4årig løp som tilsvarer 3årig bachelor på 180 studiepoeng, med oppstart høsten 2015. Søknadsfrister er 1.mars for realkompetanse og 15.april for generell studiekompetanse. 

 Les mer 

Torsdag 15.januar var Nord-Troms Studiesenter ved Lisbeth Holm og Jan F. Fjære på Skjervøy for å delta på Sparebank1’s konjunkturbarometer. Her kan du lese litt om konjunkturbarometeret samt se noen bilder fra arrangementet.

 Les mer 
Nord-Troms Studiesenter arrangerer på oppdrag fra RUST - regional Ungdomssatsing i Troms, et kurs fra VIVAT selvmordsforebygging. 
 
Vi har alle et ansvar for å hjelpe når kriser rammer medmennesker. Førstehjelp ved selvmords­fare kan sammenlignes med akutt hjelp, for eksempel ved trafikkulykker. Det er en måte å redde liv på. Det er viktig at den som først kommer i kontakt med en person i selvmordsfare kan hjelpe

.

 Les mer 

Nord-Troms Studiesenter har fått ny medarbeider!
Julehilsen fra Nord-Troms Studiesenter
Samarbeid med Studiesenteret Finnsnes

Vi har ansatt Jan Fjære til å ivareta utviklingsprogram næring som er en del av «Kompetanseløft i Nord-Troms». 

 Les mer 
Nå er straks året omme, og vi vil ønske studenter, kursdeltakere, foredragsholdere og alle som har vært innom Studiesenteret i løpet av 2014 en riktig god jul og et godt nytt år!
I løpet av året har vi sammen med Studiesenteret Finnsnes besøkt alle utdanningsinstitusjoner i Troms og Høgskolen i Narvik for å finne fram til studier som kan gjennomføres lokalt. Sist uke var vi i Alta.
 Les mer 


Design/ utvikling: Storfjord Data - 2008