Nord-Troms Studiesenter

Telefon:
Telefaks:
Epost:

77 77 05 87 - 970 39 938
77 77 05 71
post@ntss.no

velkommen 2 
 VELKOMMEN TIL NORD-TROMS STUDIESENTER
 
Har du lyst til å studere?
Har din virksomhet eller bedrift behov for kompetanse?
 
Om du er skråsikker på hva du vil, eller ganske usikker på om det i det hele tatt går an å få det til, så ta en titt på våre sider.
 
Har du spørsmål om hva som er mulig å studere her i Nord-Troms, eller er du usikker på om du igjen skal bli student, så ta kontakt!
Det gjorde denne gruppa.
 
 
 

Følg med på hvilke studier vi legger ut for høsten 2015. Søknadsfrist: 1.mars (realkompetanse)og 15.april ordinært

Onsdag 4.mars hadde vi studieveiledningsdag ved Nord-Troms VGS avdeling Storslett.

Kick off for BED-fagene, 1-årig ledelse, Prosjektledelse
Nå må det søkes for høsten 2015!

Nord-Troms Studiesenter var i samarbeid med UiT campus Alta på Nord-Troms VGS i midttimen og informerte sisteårs-elevene om kommende studier. 

 Les mer 
Nord-Troms Studiesenter ønsker å invitere alle studenter semesteret vår 2015 til kick off for studieemnene ved Handelshøgskolen UiT  på torsdag 12.februar fra klokken 13.00 til 15.00.
 
Oppmøte på lyd-bildestudio i egen kommune.

 Les mer 
Viktig å få ut info til alle som er interessert i studieporteføljen for høst 2015. Derfor jobber vi masse akkurat nå med å spre informasjon om
 
LÆRERUTDANNING - BARNEHAGELÆRERUTDANNING - BARNEVERNSPEDAGOGUTDANNING - 1 årig LEDELSE - PROSJEKTLEDELSE - BACHELOR ØKONOMI OG ADMINISTRASJON - DELEMNER BEDRIFTSØKONOMISKE FAG - FORKURS FOR INGENIØRUTDANNING
 Les mer 

Høst 2015 kommer desentralisert bachelor for barnevernspedagog!

Sparebank1’s konjunkturbarometer for 2015

Nytt kurs i februar - førstehjelp ved selvmordsfare

Desentralisert bachelor for barnevernspedagog er et 4årig løp som tilsvarer 3årig bachelor på 180 studiepoeng, med oppstart høsten 2015. Søknadsfrister er 1.mars for realkompetanse og 15.april for generell studiekompetanse. 

 Les mer 

Torsdag 15.januar var Nord-Troms Studiesenter ved Lisbeth Holm og Jan F. Fjære på Skjervøy for å delta på Sparebank1’s konjunkturbarometer. Her kan du lese litt om konjunkturbarometeret samt se noen bilder fra arrangementet.

 Les mer 
Nord-Troms Studiesenter arrangerer på oppdrag fra RUST - regional Ungdomssatsing i Troms, et kurs fra VIVAT selvmordsforebygging. 
 
Vi har alle et ansvar for å hjelpe når kriser rammer medmennesker. Førstehjelp ved selvmords­fare kan sammenlignes med akutt hjelp, for eksempel ved trafikkulykker. Det er en måte å redde liv på. Det er viktig at den som først kommer i kontakt med en person i selvmordsfare kan hjelpe

.

 Les mer 


Design/ utvikling: Storfjord Data - 2008